Caută în blog

Reminder: Balul Britanic

Sper că nu ați uitat că astăzi, începând cu orele 17, sunteți așteptați la Hotel Caro, la unul dintre cele mai prestigioase evenimente cultural-educaționale, Balul Britanic.

Organizat de de International House Bucharest și English Kids Academy, evenimentul a ajuns la a șasea ediție. Anul acesta, vor fi aduse pe scena Balului Britanic, în premieră, unele dintre cele mai frumoase momente din spectacolele Operei Comice pentru copii . O serie de momente artistice vor asigura buna dispoziție pe toată durata serii: Cvartetul Anima, trupa de dansatori Be Unique coordonata de Alex Nistor, Andra Gogan și trupa Amicii, iar în final, mult apreciata Jo.Vă reamintesc, de asemena, evenimentul are și o miză caritabilă. Intrarea se va face numai pe baza unei donații de 35 lei pentru fiecare participant. Suma strânsa, precum și donațiile de la fața locului, vor fi integral direcționate pentru a susține proiectului “Tabăra Steluțelor”, proiect educațional
pentru copiii bolnavi și defavorizați aflați în grija Asociației M.A.M.E.
Înscrierea la Balul Britanic se face în ordinea achitării acestei donații conform principiului „primul venit-primul servit”.

Codul vestimentar este "black tie".„Suntem nerăbdători să primim cu brațele deschise părinți și copii deopotrivă, interesați de cultură și de procesul de învățare, concept care găzduiește practic, ediția din acest an. Mai  mult decât atât, suntem dornici să le recompensăm rezultatele spectaculoase, precum și eforturile depuse. Suntem parte dintr-un moment important pentru ei, iar asta ne onorează”, a declarat Mihai Gânj, Președinte English Kids Academy, divizia de cursuri de engleză pentru copii a International House.

Vă doresc distracție plăcută și vă aștept cu impresii și fotografii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină