Caută în blog

Despre SEO şi Social Media la Digital Parents Talks, ediţia 14

Acum două săptămâni, am participat la cea de-a 14-a ediţie a Digital Parents Talks, o serie de ateliere pentru bloggeri, organizate de echipa Parenting PR.
Tema întâlnirii a fost SEO şi promovare în Social Media, subiect despre care a vorbit Alexandru Guzi, SEO Consultant & Digital Marketing Specialist.

Am făcut multe giumbuşlucuri ca să pot ajunge :D, dar nu regret nicio clipă. Am primit informaţii super interesante şi utile.
(Foarte curând Mama Are Blog se va transforma în... altecva. Tot un blog, dar mai altfel... surpiză!)
Foarte adevărat este că multe dintre informaţiile tehnice legate de SEO au depăşit (mult) cunoştinţele mele, dar cel puţin am o idee despre cum ar trebui să fie. Alexandru a spus că tot ce ne-a prezentat putem face singuri. Ei bine, o dată cu blogul nou voi încerca. O vă şi spun dacă am reuşit.
Aşadar, dacă aveţi un site, magazin online, blog şi vreţi să apăreţi în primele rezulatate de căutare, învăţaţi despre SEO. Sau contactaţi un specialist. :D.
Lucuri simple pot face diferenţa între a fi pe prima pagină în căutările google sau nu.Partea de Social Media a fost foarte interesantă, mai ales că mă pasionează subiectul. Ştiu sigur că şi printre voi sunt pasionaţi, aşa că o să vă spun foarte pe scurt, ce am aflat:
se pare că afacerile pe Facebook nu mai sunt ce au fost şi că

  • Instagram e viitorul.
  • Se pot dezvolta cu succes profiluri de business pe Reddit, dar şi pe Pinterest şi pe YouTube.
  • Video-ul are cel mai mare impact şi îl va avea şi în viitor. So, go Live!

Evenimentul a avut ca parteneri Lidl şi Ok Center, un loc în care arată minunat şi unde se pot desfăşura o mulţime de activităţi, puteţi chiar merge la birou acolo ;).

Din păcate voi rata ediţia 15, dar de aici, din locuinţa mea de vară de la ţară, lucrez intens la noul meu... eu. Ăăă... Pardon, blog! :DNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină