Caută în blog

Balul Britanic 2018

International House Bucharest și English Kids Academy organizează pentru al șaptelea an la
rând evenimentul educaţional Balul Britanic. Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic va avea loc pe 8 iunie 2018, în grădina Hotel Caro din București.Balul Britanic este un eveniment de înaltă ținută pentru Bucuresti. În fiecare an, evenimentul beneficiază de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii.

Balul se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu
rezultate excepționale la limba engleză vor trece în revistă rezultatele obținute de-a lungul
anului. Balul Britanic premiază elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii participanți la concursul de engleză Fonix. De asemenea, în aceeași zi vor fi strânse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile.

Evenimentul va începe în jurul orelor 17:00 şi sunt așteptați aproximativ 600 de invitați, care se vor bucura de un program cultural complex, incluzând reprezentațiile artistice ale copiilor prezenți la eveniment, dar și pe cele ale unor artiști cunoscuți.

Iată cum a fost balul anul tercut:Despre International House Bucharest

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din România (poziție certificată de consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străine în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani. International House este prezentă pe piața din România de 14 ani. Obiectivele International House Bucharest sunt de a crește motivatia copiilor de a studia limba engleza, întrucât cunoașterea limbii engleze reprezintă o conditie pentru a putea accesa studii în străinătate sau locuri de muncă de succes. International House Bucharest facilitează studiul limbii engleze de către copii, acordând acces la educatia britanică prin oferirea de premii sau burse în Marea Britanie.


Despre English Kids Academy

English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină