Caută în blog

Liber la educatie sau educatie la liber? Educație financiară

Am plăcerea să vă anunț un eveniment foarte interesant, dedicat părinților: Liber la educatie sau educatie la liber? 2018, care are ca temă educația financiară pentru părinți și copii.


Cred că educația financiară este o "materie" care ar trebui introdusă în curicula națională, din mai multe motive...
Unul dintre ele ar fi acela că România este pe ultimul loc în Europa la alfabetizare financiară și doar 22% dintre noi avem un minim bagaj de cunoștințe financiare, fapt care se reflectă în viața de zi cu zi: ratele împovărătoare, lipsa oricărui simț antreprenorial și, din păcate, multe altele...

Eu le vorbesc copiilor despre bani. Le spun cât costă lucrurile pe care le avem, pe care și le doresc, facem comparații între diverse produse, îi încurajez să economisească și le ofer "consiliere" atunci când e vorba de cheltuieli. De fapt, încerc să-i învăț să investească, nu să cheltuie.
Nu știu dacă fac bine ce fac, cu siguranță voi afla la eveniment :), dar fiul nostru cel mare are tot felul de idei de afaceri. Vine cu propuneri foarte bune, își dorește deja propria afacere și face planuri,  lucru care mă bucură nespus. Până mai crește el, sper ca în România să se mai îmblânzească climatul pentru micii întreprinzători...

La evenimentul din 19 mai, vor vorbi Oana Moraru (consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon) și Adrian Asoltanie (trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani), iar invitat special este Gáspár György (psiholog, autor și custode de povești de viață şi omul care a pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia).
Cei trei vor încerca să răspundă la următoarele întrebări: Ce și când le spunem copiilor despre bani? Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii?, dar și la multe altele, evenimentul are și o parte practică.

Abia aștept să aflu răspunsurile și sper să ne vedem acolo în număr cât mai mare.

Evenimentul are loc sâmbătă, 19 mai, între orele 10 – 14, la hotel Pullman. Agenda poate fi consultată pe pagina de Facebook.

Înscrierea la eveniment se face pe baza formularului: https://bit.ly/2JuVG7T sau prin e-mail la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro.

Prețul biletului este de 100 lei, iar în perioada 2 mai - 9 mai, beneficiați de PROMOȚIA 1+1=1,5 (aveți 50% reducere la propriul bilet, dacă veniți cu un prieten)

20% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul caritabil al evenimentului, United Way Romania - organizație care desfășoară programe de integrare socială și profesională pentru tineri și adulți din medii defavorizate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină