Caută în blog

Atelier deschis Scrie despre Tine

Dacă nu aţi aflat încă, Scrie despre Tine este unul dintre cele mai frumoase şi longevive proiecte culturale independente. Acum nu că fac eu parte din echipă, dar eu rar am văzut oameni cu atâta determinare!
Pentru cine nu ştie, să încerci să pui în funcţiune o şcoală independentă de dramatugie şi scenaristică este... foarte greu. Ca să mă exprim delicat.
Doar că oamenii din echipa Scrie, îşi doresc atât de mult asta şi au atâta putere să înfrunte obstacolele, încât chiar au reuşit. După câţiva ani, e drept, dar au reuşit!


Şi eu mă bucur enorm, nu numai pentru că îmi sunt prieteni, ci pentru că am crezut mereu că "se poate" şi pentru că echipa este minunată.

Dacă vreţi şi voi să vedeţi cu ochii voştri, să experimentaţi scrisul şi chiar actoria, nu e nevoie să fi absolvit vreo facultate de profil, ci puteţi merge la un atelier deschis, ca să vedeţi în ce fel se lucrează.
Eu sunt convinsă că printre cititorii mei sunt oameni cu poveşti uimitoare, care ar merita să fie puse în scenă sau ecranizate.

Aşa că nu mai pierdeţi timpul, nici eu nu mai lungesc vorba, ci vă invit sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu orele 17.00 la ultimul atelier deschis din acest sezon.

Vă las aici evenimentul pe facebook, de unde puteţi afla mai multe detalii despre locaţie, despre ce se va întâmpla exact şi (important!) despre cine a făcut posibil ca aceste lucruri să se întâmple.
aştept cu nerăbdare să fiu spectatorul poveştilor voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină