Caută în blog

Ai grijă de somnul copilului tău! ediția II - 3 invitații gratuite

Vara aceasta, am participat la prima ediție a seminarului „Ai grijă de somnul copilului tău!” A fost unul dintre evenimentele de la care am plecat cu foarte multe informații utile, pe care le-am și pus în practică cu succes. Am scris în acest articol ce am aflat atunci.

Vă anunț cu bucurie că  miercuri, 4 octombrie, începand cu ora 18.30, are loc a doua ediție a seminarului „Ai grijă de somnul copilului tău!”. 
Un eveniment dedicat în întregime somnului copiilor, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: d-na Doctor Mihaela Oros – Coordonator al Centrului de Somnologie Pediatrică Regina Maria.Temele seminarului:
 • Fiecare copil este unic. Un copil nu este un mic adult.
 • Rolul somnului
 • Pattern-ul somnului din perioada de sugar până la adolescenţă
 • Rutina de somn - aspecte de siguranta
 • Importanta diagnosticarii problemelor de somn la copil
 • Tehnici de diagnostic şi screening
 • Strategii terapeutice
Bucuria este și mai mare cu cât vă pot oferi gratuit 3 invitații la eveniment. Pentru a intra în posesia lor, trebuie să răspunedeți (printr-un comentariu la această postare) la întrebarea "Cu ce probleme de somn se confruntă copiii voștri?".  Primele 3 comentarii vor câștiga  invitație la seminarul de miercuri, 4 octombrie. Primul venit, primul servit! 😊

Ne vedem acolo!

8 comentarii:

 1. Matei are 1 an si 9 luni. Adoarme seara numai cu SNS ( as vrea sa il scot). Se trezeste noaptea destul de des dupa tatza chiar daca mananca bine seara... Programul de somn de noaptea este cam de la 10-11 seara pana la 08-09 dimineata. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Tudor, 3 ani si 9 luni, il suspectez de pavor nocturn.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ziua doarme foarte putin si doar cu san. Noaptea are 3-4 treziri. Adoarme numai la san. 1a8l.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult pentru interes, din păcate nu știu cui trebuie să îi ofer invitația :)

   Ștergere
 4. Adoarme doar la san si se trezeste des noaptea

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună, Mihaela, ai câștigat ce de a 3-a invitație la evenimentul de mâine. Trimite-mivte rog un mail cu datele tale la oana(.) jindiceanu (@) gmail (.)com

  RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină