Caută în blog

Caracterul se antrenează (la Gritty Hub)

Da, ați citit bine. Caracterul se antrenează.
Caracterul nu este ceva dat, ci ceva care poate fi perfecționat. Cu alte cuvite, celebra replică "Așa e el/ea, n-ai ce să-i faci..." nu este bazată pe argumente științifice 😊.

Caracterul este un ansamblu de soft-uri mentale care poate fi în permanență upgradat și updatat. Mai în românește spus, caracterul poate fi modelat, antrenat, îmbunătățit. Fiecare dintre noi poate deveni cea mai bună versiune a sa. Eu cred asta cu tărie, și nu numai eu, ci și niște oameni mai deștepți ca mine, care au studiat psihologia și au pus bazele unui curent (relativ) nou, psihologia pozitivă.
Vă invit să citiți mai multe despre psihologia pozitivă și antrenamentul caracterului pe site-ul gritty.ro.
Cine este Gritty Hub și cu ce se ocupă?


Gritty Hub este un loc special (care mie mi-a plăcut foarte mult), unde copiii (dar și părinții lor) pot participa la o serie de activități, tabere și/sau ateliere, al căror scop este antrenarea caracterului. Echipa de antrenori este formată din oameni deosebiți, psihologi, cu care m-am înțeles minunat. Îi puteți cunoaște puțin de aici.

Taberele urbane Gritty

Mie mi-a plăcut foarte tare acest concept, de tabere urbane. Mai ales cel în viziunea Gritty. Cred că aceste programe oferă copiilor posibilitatea de a învăța altfel decât o fac la școală și le oferă ocazia de a interacționa și cunoaște oameni din diverse categorii profesionale.Mai jos, vă voi transcrie un mesaj de la Liliana Hadji, fondatoarea proiectului Gritty. Vă promit că nu peste mult timp, voi avea pe blog și un interviu cu ea, la rubrica #MamaInterviu. 😎

Dragi Mămici,
sunt onorată să fiu gazda, alături de colegele mele, unor tabere creative și efervescente. Pentru copiii care petrec vara aceasta în București, am pregătit un program prin care se pot descoperi pe ei și pot descoperi Bucureștiul, expunându-i la o serie de Tabere Urbane. Cu alte cuvinte, copiii vin dimineață și pleacă seara, iar intervalul de zi este presărat de surprize și momente lucrative care le vor pune mai bine în valoare personalitatea.


Calendar de VARĂ:


Tabăra de Good Looking. Antrenăm #Grit: 26-30 Iunie

Tabăra de Cool Cooking. Antrenăm #Autocontrolul: 3-7 Iulie

Tabăra de Cinema. Antrenăm #Optimismul: 10-14 Iulie

Tabăra de Energie și Grădinărit. Antrenăm #Entuziasmul: 24-28 Iulie

Tabăra de Experimente. Antrenăm #Curiozitatea: 31 Iulie – 4 August

Tabăra de Cadouri. Antrenăm #Recunoștința: 14-18 August

Tabăra Inside Out în acțiune. Antrenăm #Inteligența Socială: 21-25 August

Tabăra Alpiniștilor. Antrenăm #Mindsetul de Creștere: 28 August – 1 Septembrie


Întrebări frecvente de la părinți:


Care este costul unei Tabere și dacă la acest tarif se aplică facilități?
Înscrierea într-o tabără – incluzând: 2 facilitatori (psihologi acreditați), masa de prânz în regim de cattering și restaurant plus gustări de fructe și legume, deplasarea spre destinații din oraș, materialele de lucru, sesiunea foto pentru albumul de amintiri, diplome – este 600 lei.
Se aplică 20% discount pentru frați/prieteni, pentru înscrierea la două tabere.
Parola MamaAreBlog, folosită la înscriere, vă aduce o reducere de 50 lei.

În ce fel de va dezvolta copilul meu în urma participării în tabără? 
Gritty în versiunea Tabere Urbane de Dezvoltare Personală se regăsește în opt tabere de vară unicat în care copiii își antrenează în mod colorat, răcoritor și distractiv #Caracterul. Caracterul este un set de soft-uri mentale care pot crește nivelul de excelență și fericire al copiilor.

Vârsta: Dedicăm tabăra școlarilor în vârstă de 6-12 ani. Putem face și excepții pentru copii de 5 ani, dacă sunt suficient de dezvoltați cognitiv și copii mai mari, dacă vor să își asume mici responsabilități, ceva mai mari decât membrii mai mici.

Numărul de copii
: 8-12 copii, accentul se va pune pe lucrul individual asistat (un trainer la 4-5 copii) și pe jocuri de echipă.
Înscrierile se fac în formularul din prezentarea fiecărei Tabere (link-urile de mai sus), iar rezervarea este fermă când este plătit un avans de 150 lei în cont.

Taberele Gritty mi se par o opțiune perfectă pentru vacanță, o ocazie specială de a învăța lucrurile altfel și de a antrena anumite trăsături de caracter.
M-aș bucura să-mi spuneți cum vi se pare alternativa Gritty și care dintre tabere vă face cu ochiul.
Noi cochetăm cu tabăra de experimente și cea de alpinism.

Vacanță cu folos 😉 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină