Caută în blog

Liber la educație sau educație la liber? Câștigă 2 invitații la eveniment!

Duminică, 11 iunie, între orele 10-15, la Sheraton Hotel, va avea loc la un eveniment foarte interesant și util pentru părinții copiilor școlari. Liber la educație sau educație la liber? este un eveniment dedicat tuturor părinților care își doresc să înțeleagă ritmul în care copiii învață, dar și metodele de îmbunătățire a studiului în funcție de stilurile lor de învățare.Evenimentul se adresează părinților, dar și copiilor care se simt copleșiți de avalanșa de cunoștințe din cadrul școlii românești și de valurile de teme de peste weekend; Invitații vor încerca să ofere  o serie de explicații în ceea ce privește dezinteresul copiilor pentru școală, frica de note și lipsa de conținut și informație concretă în urma studiului.

Vor vorbi:

Invitat special:

Moderator:

Teme abordate:

  • Cum îi facem pe cei mici să abordeze cu plăcere studiul? 
  • Motivul răspunsurilor evazive la întrebarea “Ce ai făcut azi la școală?” 
  • Cum abordăm frica de note? 
  • Când devin temele “prea multe teme”? 
  • Cum abordăm dezinteresul în ceea ce privește educația?
  • Adolescenții și riscul de abandon școlar
La eveniment puteți participa însoțiți de copii, aceștia vor avea parte de ateliere și activități în sala alăturată. Mai mult decât atât, organizatorii vor încerca să le ofere copiilor aceleaşi informaţii precum cele transmise către părinţi, însă pe înţelesul lor, prin joacă.

Prețul unui bilet este de 100 RON. Pentru detalii, puteți scrie la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro. Înscrierile se pot face completând acest formular.

Sunt foarte fericită că Mama Are Blog este partener media al acestui eveniment și că vă pot oferi 2 gratuit invitații. Câștigătorii vor fi aleși prin aplicația Rafflecopter, aplicație pin care vă și înscrieți în concurs.
Condiția pentru participare este răspunsul la întrebarea "De ce doriți să participați la eveniment?" . Acesta vă aduce 2 șanse pentru tragerea la soți. Puteți obține încă 2 șanse înscriindu-vă la newsletter și dând like paginii de Facebook Mama Are Blog (din aplicația Rafflecopter). Aceste opțiuni apar după ce completați primul răspuns.
Vă mulțumesc și vă doresc multă baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină