Caută în blog

Concurs Atelierele Imaginației Cartoon Network

La cea de-a 7-a întâlnire Digital Parents Talks, copiii au participat la un atelier de storytelling susținut de Liviana Tane. Copiii au creat propriile lor povești prin desen, iar desenele lor au fost înscrise în Concursul Atelierele Imaginației Cartoon Network.Cartoon Network deschide oficial a treia ediţie a concursului Atelierele Imaginației. Televiziunea îşi propune să susțină tinerele talente și să le ofere premii care să îi ajute în dezvoltarea talentului pe care îl au.


Ca parte a Atelierelor Imaginației Cartoon Network, a fost creat un portal online unde cei mici pot învăţa cum se realizează desenele animate preferate, iar concursul îi încurajează pe copii să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animații.

Artiștii și realizatorii, printre care Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball), Rebecca Sugar (Steven Univers), dar și mulți alții, îi vor însoți pe cei mici în călătoria lor prin website-ul dedicat acestui proiect, unde vor găsi sfaturi și trucuri cu privire la modalitățile de realizarea a propriilor personaje, animații și scenarii. Astfel, cei mici se vor putea bucura de o gamă variată de activități, printre care elemente grafice de desenat, de colorat,muzică, scenarii, efecte speciale, elemente de voce, grafică pentru mișcare și animație – punându-le la dispoziție cele mai bune echipamente pentru a începe să lucreze la propriile desene.Copiii vor avea posibilitatea de a-și înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animație. Marii câştigători ai celor trei categorii vor primi câte o tabletă grafică, dar şi alte premii Cartoon Network.

Concursul se desfăşoară până pe 2 iulie 2017. Pentru mai multe detalii, puteți vizita
website-ul http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/

sursa

Deși noi nu suntem prieteni cu televizorul, îmi doresc să participe cât mai mulți copii la acest concurs. Pentru că ei chiar pot schimba lumea în care trăim, începând chiar cu lumea pe care o vizionăm.
Aș vrea să văd copilăria readusă pe (micile) ecrane: inocența, bucuria, curiozitatea, ingeniozitatea și creativitatea. Și mai mult decât atât, îmi doresc ca aceste atribute minunate ale copilăriei să nu se piardă niciodată și să fie respectate și apreciate, ca niște daruri de mare preț.

La mulți ani, copii mari și mici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină