Caută în blog

Balul Britanic, ediția a VI-a

Am deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a VI-a ediție a Balului Britanic, care va avea loc la București, în data de 9 iunie, la Hotel CaroBalul Britanic este organizat de International House Bucharest și English Kids Academy și este deja un eveniment cultural și educațional cu tradiție.

Balul Britanic beneficiază de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii, care trimite an de an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a,  dedicat copiilor și părinților prezenți la eveniment.Balul Britanic adună an de an aproximativ 700 de invitați: copii ai unor prestigioase școli din București, cursanți ai English Kids Academy, părinți, profesori, directori ai instituțiilor de învățământ premiate, înalți demnitari și reprezentanți marcanți din domeniul educației.

Balul Britanic se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii primesc premii educaționale și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numără:  tabere cu profesori britanici în România, produse educaționale, cărți, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare și momente artistice dedicate lor.

Ca orice bal important, evenimentul va avea și o puternică miză caritabilă, suma strânsă din taxa de participare fiind direcționată către Asociația M.A.M.E care ajută copii bolnavi sau din familii defavorizate.Elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii premiaţi în cadrul concursului gratuit de engleză Fonix, vor sărbători cu această ocazie sfârşitul anului şcolar în cadrul Balului Britanic, purtând costume de epocă, bucurându-se de premii, surprize și concerte.

Mai mult decât atât, pe baza achitării taxei de participare, toți copiii vor intra într-o tragere la sorți pentru a câștiga o tabără "coolturală" oferită de Bookland.

Pentru participare este necesar să vă înscrieți la adresa englezapentrucopii@ih.ro sau la telefon 0723. 900.204. Taxa de participare este în valoare de 35 lei și va fi donată în întregime Asociației M.A.M.E.


Mai jos aveți un rezumat al ediției de anul trecut:Despre International House Bucharest


International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleză din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani.
International House este prezentă pe piața din România de 15 ani.
Obiectivele International House Bucharest sunt de a crește motivația copiilor de a studia limba engleză, întrucât cunoașterea limbii engleze reprezintă o condiție pentru a putea accesa studii în străinătate sau locuri de muncă de succes.

Despre English Kids Academy


English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.
Rezultatele copiilor la examenele internaționale au determinat Cambridge English Language Assesment  să acorde English Kids Academy titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, cu "impact educațional excepțional", în anul 2016.

Va fi, cu siguranță, un eveniment memorabil. Rezervați-vă locul din timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină