Caută în blog

1 iunie 2017 - Evenimente în București

1 iunie 2017 este primul an în care Ziua Copilului este zi liberă. Mă bucur mult pentru acest lucru, cred că cel mai frumos mod de a petrece sărbătorile este ... împreună!

Am adunat pentru voi (dar și pentru mine, recunosc, ca să mă organizez mai ușor 😉) câteva evenimente la care aș vrea să merg împreună cu copiii, de ziua lor. Evident, nu voi putea ajunge la toate, dar, e bine că avem de unde alege: 

 • În mod sigur voi ajunge la Pizzeria Volare, pizzeria mea preferată, unde copiii primesc cadou pizza de ziua lor 😊. Detalii despre promoție aici.


 • Cel mai mare eveniment de joaca părinți-copii din București este organizat de Radio Itsy Bitsy, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) intrarea dinspre Câmpia Libertății,
  Cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională.  Desfășurătorul evenimentului îl puteți găsi aici.

 • Cișmigiul CopiilorPe 1 iunie, Primăria Municipiului București, prin ARCUB, celebreză Ziua Internațională a Copilului alături de micii bucureșteni, în Parcul Cișmigiu și în cartierele orașului. Programul complet poate fi urmărit aici.


 • Teatru la Cinema. La spectacolele din data de 1 și 2 iunie, intrarea este gratuită. Rezervări, aici. Spectacolele au loc în incinta TVR.


 • Kids Food Fest @Verde Stop Arena - Kids Food Fest este singurul eveniment culinar dedicat copiilor și părinților interesați de rețete delicioase, dar și sănătoase! Cele 4 zile de festival reunesc artizani ai bunului gust ce vor pregăti bucate speciale pentru copii, dar și o mulțime de activități distractive pentru întreaga familie! Regulamentul și desfășurătorul, pot fi găsite aici.


 • Dăruiește haine, alimente, jucării & rechizite copiilor nevoiași, în Cișmigiu, pe Aleea Primăverii, la intrarea din fața Primăriei, unde e fostul chioșc de ziare interbelic.
  Fiind Ziua copilului, îi încurajăm pe toți dascălii și educatorii să aducă în grupuri copiii la copacul cu haine, pentru a dona chiar ei haine, alimente, jucării & rechizite pentru alți copii aflați în dificultate. De asemenea, îi așteptăm și pe părinți, care să îi însoțească pe cei mici la acțiunea noastră. Mai multe detalii aici. • Tom, Jerry & Looney Tunes sosesc la Park Lake. Detalii despre eveniment găsiți aici.

 • Festivalul Opera Copiilor Primăria Municipiului București în colaborare cu Opera Comică pentru Copii pregătește zeci de evenimente în aer liber, dedicate întregii familii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentele au loc în Parcul Herăstrău și la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” , fiecare zi a Festivalului fiind completată cu .o nouă surpriză pentru cel mai important membru al familiei tale. Mai multe detalii aici. • Festivalul Copilăriei, în Parcul Bazilescu. Detalii aici.


 • Ateliere de pâine și de înghețată Puro&Bio România. Detalii aici.


2 comentarii:

 1. Pfff, ce de evenimenteeee! In parcul Alexandru Ioan Cuza vom fi si noi si in rest, vedem unde ne mai poata pasii

  RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină