Caută în blog

Bounty Fair #20, ediție aniversară, 2 ani

În acest sfârșit de săptămână, 12-13 noiembrie, are loc la Casa Universitarilor, târgul Bounty Fair #20, ediție aniversară.
Bounty Fair este unul din evenimentele mele preferate. Locul este superb și, cea mai mare bucurie a ma este că la Bounty Fair puteți admira și cumpăra creațiile artiștilor români. Și, credeți-mă, veți găsi lucruri absolut fabuloase!

 

Veți face cunoștință cu aproximativ 60 de creatori și artiști români, veți putea participa la ateliere și spectacole de teatru și veți întâlni și comunitatea mea preferată, Work at Home Moms România. Puteți afla detalii exacte despre evenimentele din cadrul târgului, aici.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, zona de ateliere, zona de restaurant, plus o fotografie instant cadou si un ceai/o cafea – dar de aniversare. Biletul se achită cash, la intrare.
Scopul evenimentului este de a populariza creativitatea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!
Vă doresc un sfârșit de săptămână plin de răsfăț și să cumpărați cadouri frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină