Caută în blog

EduFest, târg de educație

EduFest este primul târg de educație în care instituțiile de învățământ (de stat sau private) și furnizorii de produse/servicii educaționale își pot prezenta oferta.
Scopul acestui eveniment organizat de Asociația Kinetikos și Asociația pentru Educație, Formare Profesională și Leadership, este " de a îngloba toate metodele de învățământ în prezentări dinamice, workshop-uri, spectacole, astfel încât părintii să înțeleagă metodele educaționale și să aleagă cea mai potrivită creșă/grădiniță/școală/after-school/carte/joc/curs etc. pentru copilul său."


EduFest are loc între 16 și 17 septembrie în incinta clubului Miramar (bulevardul Chișinau nr. 6-8). Iată și programul evenimentelor:

Participarea la târg și la ateliere este gratuită, cu înscriere în prealabil. Puteți găsi formularele de înscriere pe pagina de facebook a evenimentului, iar pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Mirela Mazareanu (PR manager) la adresa mirelamazareanu@gmail.com.
Vă doresc vizită cu folos și să luați cea mai bună decizie pentru copii voștri!
M-aș bucura dacă mi-ați scrie la comentarii care sunt criteriile voastre pentru alegerea școlii și sau programelor educaționale și care este avrianta la care v-ai decis. Anul următor, Mihail, băiatul meu cel mare, va merge la clasa pregătitoare, iar la noi în familie e mare frământare pe această temă, așa că părerile voastre sunt binevenite.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină