Caută în blog

Tech 4 Kids- Prima expoziție interactivă de tehnologie pentru preșcolari

Știu că nu ne-am mai "văzut" de mult, dar, iată, revin în forță!
Până editez articolele restante, vă lansez o invitație, pe care (sunt absolut sigură), cu greu o veți putea refuza: la Tech 4 Kids- Prima expoziție interactivă de tehnologie pentru preșcolari.


Cum se face că vă invit aici? Tocmai eu?! Cea care nu a cumpărat copiilor tabletă și nici smart-phone, deși cel mare are deja cinci ani și jumătate...?!  Păi, e simplu! La Tech4Kids, copiilor nu le sunt puse în brațe tablete și telefoane pe care să le utilizeze haotic, "ca să stea cuminți", ci vor avea ocazia, ca împreună cu părinții să ia o gură de aer din viitor.
Tehnologia va avea un impact major asupra societății viitoare și nu va mai putea fi evitată. De aceea, soluția este să-i învățăm pe copii cum s-o folosească constructiv pentru învățare, pentru a nu deveni simpli consumatori.
Tech4Kids, prima expoziție interactivă de tehnologie pentru preșcolari va avea loc în weekendul 14-15 mai 2016, între orele 10-18, la Hotel Caro (str. Barbu Văcărescu nr. 164) și promite a fi unul dintre week-end-urile de neuitat ale copiilor noștri, care se vor putea bucura de cinci zone diferite de joacă și activități:

  1. The Workshop Area - Workshop-uri unde copiii vor fi provocați să programeze și să monteze roboți, să construiască circuite, să experimenteze ochelari de realitate virtuală și să descifreze puzzle-uri 3D.
  2. The Free Play Area - Playground-uri interactive unde copiii vor fi absolut încântați să construiască 3D cu cărămizi de mărime naturală, să testeze un circuit pitagoreic sau să meargă pe apă într-un bazin non-newtonian.
  3. The Do It Yourself Area - Zona de bricolaj creativ unde copiii vor primi kituri cu piese, vor șlefui lemnul, vor folosi bormașina și își vor construi o jucărie pe care o vor lua acasă.
  4. The Testig Area - Zonă specială de bricolaj în care se vor crea piesele aparținând unei construcții din centrul expoziției. La final, construcția va deveni uriașă și va fi rezultatul tuturor copiilor de la eveniment.
  5. The Expo Area - Zone de experimentare și informare despre gadget-uri, device-uri educaționale, drone, imprimante 3D etc.
Participarea este GRATUITĂ și vă puteți rezerva locul pe site-ul dedicat expoziției Tech4Kids.
Eu, una, abia aștept să mergem! Sunt sigură că vom fi cu toții extrem de entuziasmați!
Ne vedem acolo, da? Pe mine sigur mă veți găsi în bazinul non-newtonian ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină