Caută în blog

Îngrijire naturală cu Viva Natura

Prima oară am aflat despre Viva Natura acum aproximaiv 6 ani, când căutam o pastă de dinți fără fluor. A fost singura pe care am găsit-o la momentul acela și pe care o folosesc în continuare. De fapt, o folosește toată familia. Sunt foarte mulțumită de rezultate și fericită să susțin o companie românească.


Atunci când am rămas însărcinată cu primul copil mi-am pus problema substanțelor cu care venim în contact în fiecare zi. Și am ajuns la concluzia că produsele de îngrijire personală sunt, din păcate, o sursă importantă de chimicale.
Așa am ajuns să le înlouiesc pe cele "clasice", cu produse din ingrediente naturale.
La Viva Natura am găsit produse care acoperă cea mai mare parte a necesităților mele.

Astăzi vă prezint două produse pentru îngrijirea tenului, care la fel ca toate produsele acestei companii conțin în proporție de 98-100% ingrediente naturale.


Crema demachiantă fără lacrimi

Deși, în ultima vreme folosesc foarte rar produsele de machiaj, apelez zilnic la crema demachiantă fără lacrimi de la Viva Natura. Asta pentru că tenul meu uscat nu suportă niciun produs de curățare pe bază de săpun și mai ales pentru că, tenul trebuie curățat, chiar dacă nu folosim machiaj.
Formula pe bază de uleiuri naturale și argint coloidal, acționează ca un adevărat balsam.
Ce îmi place cel mai mult la acest produs, este că atunci când trebuie să curăț mascara de pe gene, nu mă ustură ochii. Deloc. În plus, pielea rămâne suplă și catifelată.

Iată ce spune și producătorul:
Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime, fiind o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele.
Datorită compoziției bogate în uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii – subsțante cu proprietăți antioxidante – crema demachiantă VivaNatura are efecte remarcabile și asupra pielii delicate din jurul ochilor, menținând-o netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor.
Argintul coloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului.
Ingrediente: ulei de migdale, ulei de palmier, ulei sâmburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de măsline, gălbenele, levănțică, aloe vera, roiniță, nalbă mare, argint coloidal.
Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 98% substanțe naturale.
Prețul este "bombă": 8,27 lei pentru un flacon de 75ml. Eu comand de pe Vegis.ro, magazin online unde găsesc aproape toate produsele de care am nevoie: cosmetice, alimente, suplimente.Vi-l recomand cu căldură, au prețuri bune și promoții foarte atractive.

Crema de față cu argint și aur coloidal

Este un produs deosebit. Se simte acest lucru încă de la prima aplicare. Pilea rămâne netedă şi catifelată timp îndelungat şi în plus, am şi o senzaţie de confort. Simt pur şi simplu piele feţei foarte hidratată.
Sunt convinsă că un produs similar al unei companii cu renume ar costa de cel puţin 10 ori mai mult şi nici nu ar conţine în proporţie de 98% ingrediente naturale.
Pe Vegis.ro, acestă cremă de față cu argint și aur coloidal costă 23.8 lei

Iată ce spune și producătorul:
Noua formulă a cremei de faţă cu aur şi argint este unică datorită conţinutului complex de ingrediente naturale active şi foarte eficiente.
Au fost selecţionate peste 20 de uleiuri naturale cu efecte specifice de hidratare, regenerare, revitalizare şi elasticizare a tenului şi extracte din plante cu efect calmant, mineralizant, antibacterian.
Formula este completată de acidul hialuronic, alantoină şi superox (un extract din fructul australian kakadu plum, antioxidant foarte puternic).
Acidul hialuronic ajută la menţinerea apei în epidermă, asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elatină, în timp ce superox reduce stresul oxidativ la nivel celular prin combaterea radicalilor liberi.
Alantoina este un compus din tătăneasă care stimulează un proces keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermică.
Procesul regenerativ realizat de acidul hialuronic, alantoină şi superox este susţinut de acţiunea sinergică a extractelor din plante şi a uleiurilor presate la rece, efectele fiind hidratearea pielii, corectarea ridurilor de expresie, a liniilor subţiri, superficiale, din jurul gurii, ochilor şi frunţii.

Ingrediente utilizate în noua formulă a cremei de faţă: unt de shea, ulei de germeni de grâu, ulei de orez brun, ulei de argan, superox, alantoină, ulei abyssinian, ulei de macadamia, ulei de morcov, ulei squalane, ulei de luminiţa nopţii, ulei de caise, ulei de cătină, ulei de nucă, acid hialuronic, extracte din plante: nalbă, lumânărică, tătăneasă, schinduf, albăstrele, neem, hamamelis, gotu-kola, aur şi argint coloidal, etc.
Sunt foarte mulţumită de aceste produse pe care vi le recomand cu căldură şi vouă. În primul rând pentru ingredientele naturale, apoi pentru preţul mai mult decât convenabil.
Voi aţi folosit până acum produsele Viva Natura? Pe care anume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină