Caută în blog

Ziua Mondială a Mediului 5 iunie 2015

Ziua Mondială a Mediului este sărbătorită în fiecare an pe data de 5 iunie şi reprezintă o buă ocazie de a reflecta asupra protecției mediului înconjurător, dar și un îndemn de a acționa pentru salvarea patrimoniului natural al planetei.
Acestă aniversare a fost stabilită în 1972 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra Mediului. În fiecare an această zi este marcată în peste 100 de ţări de pe glob.
Anul acesta, am găsit 2 evenimente interesante care vor marca această zi:Primul, are loc pe 5 iunie, între orele 14-20 la sediul Tupperware România din Bd. Unirii nr.9.


Te provocăm sa aduci cu tine cea mai urâtă şi mai pătată caserolă de plastic, iar noi te ajutăm să scapi de ea şi să o înlocuieşti cu una nouă. Toţi prietenii şi colegii te vor întreba de unde o ai! Iar pentru fiecare cumpăratură de minim 30 de lei, primeşti cadou un Portmerinde colorat, pentru gustările sănătoase fără de care nu poţi să stai. Avem multe surprize pregătite pentru tine, multe informaţii utile despre cum să facem cele mai bune alegeri pentru sănătatea noastră şi multe reţete minunate pe care le putem face în 10-20 de minute, fără nici un efort. Participarea este gratuită şi pentru mai multe detalii, nu ezitaţi sa ne contactaţi (experientazizi@gmail.com sau 0720.131.719).
Partener reciclare: Rosal Grup

Eu voi fi acolo începând cu orele 18, cu cea mai urâtă caserolă din gospodăria mea :). Vă aştept şi pe voi!
Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Al doilea eveniment care merită menţionat este Natura Fest. Timp de 2 zile, bucureştenii vor putea participa la diferite evenimente, de la ciclism la ateliere creative şi concerte:
Mai multe datalii puteţi găsi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină