Caută în blog

Iarmaroc, un eveniment al Asociaţiei Work at Home Moms România


Sâmbătă, 6 iunie, între orele 10-16, la Şcoala liberă Waldorf (Str. General Berthelot nr.25) mamele din comunitatea Work at Home Moms România (WAHM) vă aşteaptă cu mic cu mare la Iarmaroc!
Veţi găsi acolo lucruşoare purtate, citite sau jucate, dornice să îşi găsească alt stăpân.
"Dorim sa susținem astfel mamele WAHM care strâng cu sârg pentru un proiect măreț sau chiar pici curajoși ce pun ban cu ban deoparte pentru vreun unicorn oaches.
Expunerea nu se face pentru o taxa fixa, ci pe baza de donație. Fondurile strânse din donațiile primite de noi in cadrul iarmarocului vor fi in totalitate îndreptate spre Școala de Arte si Meserii pentru Mame, proiect marca Work At Home Moms România. Prin aceasta inițiativă ne propunem sa organizăm ateliere practice pentru ca mamele care doresc şi au nevoie să lucreze de acasă să poată căpăta noi deprinderi.

Intrarea este gratuită pentru public. Dacă doriți, puteți susține Școala de Arte și Meserii pentru Mame prin donații oferite la standul Asociației Work At Home Moms."


Pe durata evenimentului vor avea loc mai multe ateliere, deosebit de interesante. Voi ţine şi eu un atelier, Experienţa Zizi Subacavatică ;).Va fi şi un bufet, care se anunţă plin de bunătăţi (am auzit eu un zvon :p).
Programul atelierelor şi multe alte informaţii interesante despre expozanţi, puteţi găsi pe pagina oficială a evenimenului.

Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină