Caută în blog

Creșă, grădiniță, club de vară la Funny Land

Prima oară am ajuns la Funny Land acum trei ani, la un atelier de parentaj al prietenelor mele de la Eu, părinte ghemotoc. Tot atunci, am cunoscut-o și pe Nicoleta, persoana care a făcut în așa fel încât acest loc să prindă viață.
M-a cucerit din prima clipă interiorul amenajat cu mult bun gust și atmosfera primitoare.

Apoi am mai vizitat locul cu diverse ocazii, ba chiar am fost invitată la una din întâlnirile la Ceai cu Mămici să vorbesc despre Experienţa Zizi.

Întâlnire La Ceai cu Mămici

Copiilor mei le place foarte mult locul şi de fiecare dată revenim cu drag.

De anul trecut (2015), la Funny Land, se întâmplă lucruri minunate:

În perioada 19 iunie- 15 septembrie are loc Clubul de vară, un program săptămânal, dedicat copiilor cu vârsta între 3 şi 6 ani.
Sub sloganul “Chiar dacă e vară, mintea nu intră în vacanță!”, Funny Land a pregătit copiilor diferite tematici săptămânale, cum ar fi: explorarea mai multor tehnici artistice, lumea păsărilor, imaginarium şi multe altele. De luni până vineri, între orele 8-18, copiii vor avea parte de activităţi creative, educative, două mese şi două gustări, plus somnul de după-amiază, toate acestea la un preţ care porneşte de la 50 lei/zi.
Clubul de vară este ideal pentru copiii care vor începe grădiniţa din toamnă, aceştia beneficiind de o perioadă de acomodare înaintea începerii anului şcolar, dar şi pentru copiii care frecventează grădiniţe care intră în vacanţă.
Puteţi opta pentru o săptămână anume sau pentru mai multe, în funcţie de preferinţe.
Va exista şi o grupă "baby", pentru copiii mai mici de 3 ani.

Din 2015, la Funny Land funcţionează o creşă şi o grădiniţă. Ambele au la bază conceptul gifted education. Modalitatea de abordare este una blândă şi empatică, educatorii căutând să descopere înclinaţiile reale ale copiilor.
Personalul care se ocupă de copii este atent selectat, unul din criteriile de angajare este acela de a fi părinte (ceea ce mie mi se pare senzaţional!).
Meniul copiilor este ales cu atenţie şi comunicat la începutul săptămânii. Nu se serveşte carne de pui din comerţ, zahărul alb este inexistent, la fel şi televizorul!

(Fac o paratneză mai mare şi vă spun că unul dintre motivele pentru care nu îmi înscriu copiii la grădiniţe normale, de stat, este că în 99,9% din cazuri, privitul la televizor este activitatea principală a zilei, ceea ce mi se pare, în primul rând, o insultă la adresa inteligenţei copiilor şi apoi o dovadă de nesimţire din parte cadrelor didactice. Ştiu! Sunt prea mulţi copii şi prea puţine educatoare, salariile sunt mici etc! Dar privitul la televizor nu ajută pe nimeni, ci prosteşte pe toată lumea. De la copil la adult. Studii în acest sens sunt mii, cel mai accesibil, în limba română se numeşte Efectele televiziunii asupra minţii umane, de Virgiliu Ghorghe)

Creşa funcționează la mansardă, unde spaţiul a fost special amenajat (e ca în poveşti!). Copiii sunt lăsaţi să se joace liber şi participă la diverse ateliere senzoriale, potrivite vârstei.


La grădiniţă accentul este pus pe activităţi în aer liber şi cât mai aproape de natură: de la joaca cu lutul până la grădinărit şi chiar contactul cu animale domestice.Flexibilitate este cuvântul care defineşte proiectele Funny Land. Acestea sunt adaptabile în funcţie de nevoile celor care le solicită. Preţurile mi se par rezonabile, pornesc de la 50/zi şi le găsiţi aici. Beneficiaţi de reduceri pentru fraţi, pentru plata trimestrială/semestrială/anuală, dar...
şi de o reducere de 10% dacă la înscriere folosiţi cuvintele magice MAMA ARE BLOG ;).

Pentru înscrieri şi alte informaţii puteţi folosi următoarele contacte:
Telefon: 0741.096.474
Email: funny-land@funny-land.ro


Funny Land va oferi în continuare petreceri aniversare şi diverse ateliere, spectacole sau evenimente, în limita spaţiului şi timpului disponibil.

Mie, una, mi s-a părut locul perfect în care să îţi duci copilul şi chiar mă gândesc serios la această opţiune pentru băieţii mei. Unde mai pui că e şi aproape de casă ;)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină