Caută în blog

Unde ieșim din casă? 15-16 noiembrie 2014, București

Dacă nu v-ați făcut încă planurile pentru acest sfârșit de săptămână, vă pot ajuta cu câteva recomandări ;)

Sâmbătă, 15 noiembrie 2014

-orele 15,
Atelier de creație pentru adulți, cu tema „Toamna” organizat de Work at Home Moms România și Atelierul Meu, mai multe detalii aici.
-orele 19, la Godot Cafe Teatru o puteți vedea (sper să ajung și eu) pe colega mea, Mișa Șerban, într-un spectacol despre... dragoste. Nimic mai frumos! Mai multe detalii aici.
"Dragostea este atunci când liniștea mării nu te plictisește. Atunci când furtuna mării nu te mai înspăimântă."


Și dacă aveți cu cine lăsa copiii și vă place muzica tare :p..., puteți merge începând cu orele 20, la un eveniment marca Sonor, care promite a fi „o seara 100% romanească, plină de muzică de cea mai bună calitate și nume numai unul și unul. Într-o singura seară pe aceeași scena vă veți întâlni cu artiști pe care cu siguranță îi așteptați de mult.”  Mai multe detalii aici.

Duminică, 16 noiembrie 2014
-mergem la vot!
-orele 11, la Teatrul Odeon trebuie să vedeți Fluturi și Oameni. Un spectacol al companiei de teatru Passe Partout, în care joacă și doi colegi de-ai mei, Ana Pepine și Ionel Barac. Nu vă dezvălui prea multe, căci voi scrie în curând un articol despre acest spectacol minunat.
„Cei mari (oamenii în toată firea) retrăiesc bucuria de a privi lumea cu ochi uimiţi şi candizi de copil, iar cei mici (gândăceii, buburuzele, puiuţii) se bucură, cu însufleţirea care-i caracterizează, de universul feeric de pe scenă.”

-între orele 9-19 puteți vizita târgul Raw Generation Expo. În sala Madgearu veți găsi și standul Mamagazin/Diversificare de unde veți putea achiziționa cartea „Diversificarea, o joacă pentru mame și copii” cu autograf ;)Să aveți un sfârșit de săptămână frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină